Skip to main content Skip to main navigation

Derfor trenger du båtforsikring

Derfor trenger du båtforsikring

Uten forsikring kan det fort bli dyrt

Til sjøs er det mye som kan gå galt, og uten båtforsikring kan de økonomiske konsekvensene bli svært alvorlige om du skulle komme ut for en ulykke. Du kan også bli økonomisk ansvarlig for skader du har påført andre og i enkelte tilfeller også måtte betale for skader på egen båt selv om en annen båt er skyld i skaden. 

Dekker ikke alt

Det er ikke alle båtforsikringer som dekker alle skader, og mange båteiere oppdager ikke dette før skaden allerede er skjedd. Så skal du kjøpe båtforsikring, burde du på forhånd sjekke hva båtforsikringen faktisk dekker.

Båtforsikring gjort enkelt

Siden en skade på båten kan være vanskelig nok i seg selv, mener vi at båtforsikringen skal gjøre det enkelt for deg. Med lang fartstid i båtforsikringsmarkedet og som en av de ledende forsikringsmeglerne innen båtforsikring for fritidsbåter i Norge, har vi i Söderberg & Partners det beste grunnlaget på å fremforhandle de beste unike vilkårene for deg og din båt.

Unike vilkår


Totalskadegaranti

Ved totalskade får du tilbake det du har betalt for båten, eller mer verdi hvis markedsverdien er høyere ved skadetidspunktet. 
Les mer om totalskadegaranti her.

 

Motorskadegaranti

Vår utvidede motorhavaridekning dekker reparasjonskostnadene for motor/drivlinje, uansett årsak. 
Les mer om motorskadegaranti her.

Aldersgaranti

Vi har ingen aldersfradrag. Det betyr at erstatningsverdien ikke reduseres ved kaskoskade, når en ny del erstatter en brukt. 
Les mer om aldersgaranti her.

Trenger du båtforsikring?

Kontakt oss

Velkommen til en hyggelig forsikringsprat

Contact:

Båtavdeling

Phone:

480 73 300

E-mail:


Kontakt oss