Skip to main content Skip to main navigation

Cyber og krisehåndtering-mennesker.jpg

Cyberangrep og krisehåndtering

Mange selskaper ble rammet av cyberangrep og hacking i 2021, og lite tyder på at 2022 vil bli bedre. Den siste tiden har vi sett angrep mot store norske virksomheter som Nortura og Amedia. Et cyberangrep mot bedriften kan utvikle seg til en alvorlig krise som både lammer driften og samtidig skader omdømmet. Vet du hva du skal gjøre om din virksomhet rammes? 

Endringer i pensjonslovgivningen - uten overlay.jpg

Viktige endringer i pensjonslovgivningen

Ved nyttår trådte flere endringer i pensjonslovgivningen i kraft som får konsekvenser både for den ansatte og arbeidsgiver. Vi gir deg oversikt over endringene og hvordan de vil kunne påvirke pensjonsordningen.

Tannpleierne.jpg

Norsk Tannpleierforening velger Söderberg & Partners som samarbeidspartner

1. januar lanserte vi Tannpleiernes Forsikringskontor, og 1 200 medlemmer får nå tilbud om svært gunstige kollektive forsikringer – både til seg selv og familien.

Kirkens Bymisjon - julebordhelt.jpg

Stolt samarbeidspartner: Mange flotte #julebordhelter 2021

I Söderberg & Partners blir vi glade når vi ser at vårt initiativ sammen med Kirkens Bymisjon engasjerer. Givergleden før jul var stor, noe som gjør at vår mangeårige samarbeidspartner får mulighet til å bidra til varme måltider og gode steder å være, for mange som trenger det.

S&P- Redd Barna Red Alert-kampanje.jpg

Innsamling til Redd Barnas Red Alert-kampanje

Under Söderberg & Partners sin internasjonale bærekraftuke samlet de ansatte inn 584 460 kroner til Redd Barna ved å gjennomføre ulike bærekraftsutfordringer.

Pensjonsrådgivning_referansesak_!500x600.jpg

Dette sier kundene våre om Pensjonsrådgivning

Tjenesten har nå vært et halvt år på lufta, og vi har snakket med tre av våre kunder som forteller om deres opplevelse av deres personlige rådgivning knyttet til pensjon.

konkurs_1500x600.jpg
Når konkursen rammer!

Hva gjør du når en av dine mest trofaste og lojale kunder over mange år plutselig går konkurs uten forvarsel og tegn til problemer? Det fikk vår kunde Entreprenør Bygg AS oppleve. Plutselig var 1.3 millioner kroner i fare for å gå tapt. Hør historien her.

Kontakt oss