Skip to main content Skip to main navigation

Bergen_PM_uten layout.jpg

Vi fortsetter veksten på Vestlandet

De siste 13 månedene har 3 selskaper i Bergensregionen blitt en del av Söderberg & Partners; Gabler Insurance Broker, Gagne Forsikringsmegling og R2 Forsikringsmegling. Nå styrker vi vår posisjon ytterligere med å ønske CR Forsikringsmegling velkommen inn i Söderberg & Partners-familien.

lead-cyber.jpg

Det digitale trusselbildet øker

Er du forberedt på å forhandle om løsepenger for å få tilgang til dataene dine, varsle alle berørte parter når data er på avveie, svare opp kravene fra myndighetene, betale bøtene eller takle inntektstap som følge av databrudd?
Cyberkriminalitet rammer alle, fra små bedrifter til store internasjonale konsern. Les mer om hvordan Cyberforsikring kan være med på å redusere risikoen her.

Bærekraftsuka logo_1500x600.jpg

Bærekraftsuken 2021


For Söderberg & Partners betyr bærekraft å ta ansvar for påvirkningen som vår virksomhet og aktivitet har på miljøet. Bærekraft er en naturlig del av oss, og vi jobber hele tiden med å forbedre oss i den daglige driften; i analyse, rådgivning, megling og administrasjon. Årets bærekraftuke gav oss mye inspirasjon og nyttig læring. 

Hjemmekontor_skade i trappa.jpg

Post corona: hjemmekontor

Nå som samfunnet er åpnet igjen og «friskmeldt» fra corona, vil forsikringsselskapene kreve en større grad av formalisering for å inndekke skader på hjemmekontor under yrkesskadeforsikringen.

S&P- Redd Barna Red Alert-kampanje.jpg

Innsamling til Redd Barnas Red Alert-kampanje

Under Söderberg & Partners sin internasjonale bærekraftuke samlet de ansatte inn 584 460 kroner til Redd Barna ved å gjennomføre ulike bærekraftsutfordringer.

Pensjonsrådgivning_referansesak_!500x600.jpg

Dette sier kundene våre om Pensjonsrådgivning

Tjenesten har nå vært et halvt år på lufta, og vi har snakket med tre av våre kunder som forteller om deres opplevelse av deres personlige rådgivning knyttet til pensjon.

konkurs_1500x600.jpg
Når konkursen rammer!

Hva gjør du når en av dine mest trofaste og lojale kunder over mange år plutselig går konkurs uten forvarsel og tegn til problemer? Det fikk vår kunde Entreprenør Bygg AS oppleve. Plutselig var 1.3 millioner kroner i fare for å gå tapt. Hør historien her.


Kontakt oss