Skip to main content Skip to main navigation

lead rekruttering alt2.jpg

Vil du bli en del av oss?

Vil du være med å bygge Norges ledende rådgivningsmiljø innen forsikring, pensjon og kapitalforvaltning? Vi er nå på jakt etter flere engasjerte kollegaer i mange spennende regioner.

Les mer!

Andre Arntzen - CLO - aktuelt-2.jpg

Møt André Arntzen

Han er Chief Legal Officer og leder avdelingen Legal & Compliance. Dette er et fagområde i rask utvikling, og som spiller en stadig viktigere rolle både for oss og i bransjen generelt.

hjemmekontor i utlandet - aktuelt.jpg

Hjemmekontor i utlandet

Under pandemien og nedstigningen valgte mange å flytte den fysiske jobben fra kontoret i Norge til et hjemmekontor i utlandet. Flere bedrifter har latt ansatte få arbeide fra utlandet uten å ta hensyn til eventuelle negative konsekvenser dette kunne medføre for bedriften og de ansatte.

styreansvarsforsikring - stadig viktigere.jpg

Et stort ansvar å være styremedlem

Mange er kanskje ikke klar over at de hefter personlig med sin private formue for feil styret gjør. Bevisstgjøring rundt dette personlige ansvaret og endringer i rammebetingelser og lovverk, gjør styreansvarsforsikring stadig mer aktuelt. 

Endringer i pensjonslovgivningen - uten overlay.jpg

Viktige endringer i pensjonslovgivningen

Ved nyttår trådte flere endringer i pensjonslovgivningen i kraft som får konsekvenser både for den ansatte og arbeidsgiver. Vi gir deg oversikt over endringene og hvordan de vil kunne påvirke pensjonsordningen.

Cyber og krisehåndtering.jpg

Cyberangrep og krisehåndtering

Mange selskaper ble rammet av cyberangrep og hacking i 2021, og lite tyder på at 2022 vil bli bedre. Vet du hva du skal gjøre om din virksomhet rammes? 


Kontakt oss