Forsikrings­kampanje for retailere

Som en del av NHO Service og Handel har din bedrift tilgang til eksklusive forsikringsfordeler gjennom NHO Forsikring. Vi er stolte over å kunne tilby retailere svært konkurransedyktige priser på lovpålagt yrkesskadeforsikring og butikkforsikring. Den aktuelle prisen er kun 583 kroner per årsverk, og denne kampanjen er gyldig frem til 31. desember 2023.

Markedets beste pris på yrkesskadeforsikring og butikkforsikring?

Yrkesskadeforsikring for ansatte

Yrkesskadeforsikring er en lovpålagt forsikring som gir erstatning ved skader og sykdom som ansatte påføres i arbeid, på arbeidsstedet, og i arbeidstiden.

Butikkforsikring

I tillegg til yrkesskadeforsikringen har vi forhandlet frem spesielt gunstige vilkår for en utvidet butikkforsikring. Denne forsikringen er skreddersydd for bedrifter som driver butikk og dekker en rekke relevante risikoer. Vi tilbyr også skreddersydde forsikringsløsninger for å møte de spesifikke behovene til din bedrift. Prisen baserer seg på bedriftens omsetning, byggemåte (lokalet/bygget) og sikringstiltak.

Butikkforsikringen dekker blant annet

Andre forsikringsmuligheter

Vi forstår at bedrifter ofte har flere forsikringsbehov utover yrkesskadeforsikring og butikkforsikring.

Derfor tilbyr vi et bredt spekter av forsikringsprodukter som kan være relevante for din bedrift. Ved å samle forsikringsbehovene på ett sted, kan du potensielt oppnå kostnadsbesparelser sammenlignet med individuelle forsikringskjøp.

Utforsk våre andre forsikringsalternativer, inkludert:

  • Firmabil/lastebil
  • Næringsbyggforsikring
  • Cyberforsikring
  • Forsikringer for ansatte: inkludert helseforsikring, reiseforsikring, fritidsulykke, uføreforsikring, gruppelivsforsikring og styreansvarsforsikring

Gratis gjennomgang av dine forsikringsbehov

Vi er dedikert til å hjelpe deg med å velge riktig forsikringsdekning til riktig pris. Derfor tilbyr vi en gratis gjennomgang av dine bedriftens forsikringsbehov. La oss ta vare på forsikringene dine, slik at du kan fokusere på å drive din bedrift. Sammen kan vi sikre fremtiden for din bedrift.

Söderberg & Partners og NHO forsikring

NHO forsikring er resultatet av forhandlinger mellom NHO og vår anerkjente forsikringsmeglerpartner, Söderberg & Partners. Vi er forpliktet til å tilby medlemmene de beste forsikringsløsningene tilgjengelig på markedet.

Andre anbefalte forsikringer

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish