Investert podcast
#3: Legalt sikkerhetsnett - hvorfor trenger jeg det?

2 nov. 2023
21:19
Hva er en fremtidsfullmakt, trenger jeg et testament og hva skjer ved et samlivsbrudd? I denne episoden har programlederne Heidi og Michael besøk av daglig leder og partner i Söderberg & Partners Advokatene, Toril Jørgensen. Sammen diskuterer de hva et legalt sikkerhetsnett er og viktigheten av å etablere det. De gir deg innsikt i tre essensielle juridiske dokumenter som er viktig å ha på plass for sikre deg og familien kontroll og fremtidig eierskap av dine eiendeler uavhengig av dødsfall, alvorlig sykdom eller samlivsbrudd.
Heidi Kildal
Heidi Kildal 
Advokat og partner
Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør

Har du noen spørsmål eller temaer du ønsker vi skal ta opp i neste episode? Send oss en e-post til podkast@soderbergpartnerswealth.no

Disclamer

Söderberg & Partners Wealth Management AS sin podcast skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Söderberg & Partners Wealth Management AS er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podcasten.

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.

Kom i kontakt med en rådgiver

Fyll ut skjemaet, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Du hører fra oss innen 1-2 virkedager.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish