Investert podcast
#12: Penger - en reise gjennom tid og teknologi

18 jan. 2024
26:41
I denne episoden har Michael og Heidi besøk av Lasse Meholm, daglig leder i konsulentselskapet Finansit. Lasse har lang erfaring fra finans- og verdipapirmarkedet, og er forfatter av en rekke bøker. I denne episoden deler han av sin kunnskap og forteller om pengenes historiske reise gjennom tid og teknologi - fra de tidlige dagene med byttehandel til dagens økonomiske landskap. Han er også innom kryptovalutaens opprinnelse, og gir et innblikk i hvordan fremtiden kan utspille seg.
Heidi Kildal
Heidi Kildal 
Advokat og partner
Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør Formuesrådgivning

Har du noen spørsmål eller temaer du ønsker vi skal ta opp i neste episode? Send oss en e-post til podkast@soderbergpartnerswealth.no

Disclamer

Söderberg & Partners Wealth Management AS sin podcast skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Söderberg & Partners Wealth Management AS er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podcasten.

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish