Samarbeid mellom Det Frivillige Skyttervesen og Söderberg & Partners

30 mar. 2023
Etter ønsker fra medlemmene har Det Frivillige Skyttervesen (DFS) i lengre tid jobbet med en forsikringsordning for medlemmer og skytterlag. Nå har Norges Skytterstyre vedtatt en ordning i samarbeid med Söderberg & Partners.

Den unike ordningen inneholder en våpenforsikring til alle DFS’ medlemmer gjennom medlemskapet, i tillegg til skreddersydde forsikringsløsninger for foreningens skytterlag. Forsikringene er basert på tilbakemeldinger fra medlemmene og ønsket om å utvikle gode vilkår, spesialtilpasset lagenes behov.

- Vi er stolte over å ha etablert dette samarbeidet, med en banebrytende, kollektiv våpenforsikring for alle DFS-medlemmene. DFS har 130.000 skyttere som medlemmer, og 850 skytterlag over hele landet. Dette er en veldig spennende kunde for oss, og som vi gleder oss til å samarbeide videre med, sier Ellen Lindén Døviken, leder for Partner Privat hos Söderberg & Partners.

Det Frivillige Skyttervesens president, Kari Sofie Brøndbo Fiskum, synes den nye forsikringsordningen er meget god:

- Den sørger for at medlemmenes våpen er godt forsikret hvis uhellet er ute. Flere har kanskje ikke egen forsikring på våpnene, men nå vil dette følge med i medlemskapet så fremt man ikke reserverer seg. Våpenforsikringen blir også en utmerket medlemsfordel for skytterlagene.

Alle forsikringene administreres i samarbeid mellom DFS og eget forsikringskontor i Söderberg & Partners.

Ordningene trer i kraft fra 1.1.2023.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish