Sammen i vannet

Vi i Söderberg & Partners Wealth Management er stolte av å kunngjøre vårt spennende samarbeid med Bærumsvømmerne. Sammen jobber vi for å fremme svømmesporten, støtte unge talenter og sikre trygg svømmeopplæring for barn. Bli med på reisen!

Vi er stolte av å kunngjøre vårt sponsorsamarbeid med Bærumsvømmerne, en av Norges ledende svømmeklubber. Ved valg av samarbeidspartner var det viktig for oss å finne en aktør som bidrar positivt i sitt lokalsamfunn. Her treffer Bærumsvømmerne midt i blinken.

Gjennom samarbeidet ønsker vi å støtte Bærumsvømmerne med økonomiske midler og dugnadstimer, slik at klubben kan fortsette å videreutvikle tilbudet for sine medlemmer.

Samarbeidet markerer starten på en spennende reise der vi sammen vil jobbe for å fremme svømmesporten, støtte unge og talentfulle utøvere, og ikke minst den viktige jobben klubben gjør med å trygge barn i vann. Med vårt felles fokus på trygghet, prestasjon, utvikling og bærekraftig vekst, ser vi frem til en givende reise sammen.

- Ikke bare er klubben viktig for lokalsamfunnet på Snarøya, men som ansvarlig for svømmeopplæring for hele Bærum bidrar klubben til å redde liv. Vi ser frem til å se hvordan vi kan bidra til det viktige arbeidet, sier Karoline og Øivind, partnere og formuesrådgivere i Söderberg & Partners Wealth Management.    

 

God og trygg pensjon

Gjennom vårt søsterselskap Söderberg & Partners Pensjonsrådgivning støtter vi alle medlemmer og ansatte i Bærumsvømmerne ved å sørge for en god og trygg pensjon. En av dine fordeler som medlem er at vi tilbyr en uforpliktende samtale med en pensjonsrådgiver.

Fyll ut skjemaet, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Du hører fra oss innen 1-2 virkedager.

Fordeler for medlemmer

Hva betyr dette for deg som medlem?

  • Økte ressurser: Gjennom sponsorsamarbeidet får klubben tilført økonomiske midler og dugnadstimer som styrker vårt tilbud.
  • Bedre tilbud: Forbedrede treningsfasiliteter, nye utstyr og flere treningsmuligheter for alle medlemmer.
  • Fellesskap og samhold: Samarbeidet gir mulighet til å bygge et sterkere fellesskap.

Aktiviteter og arrangementer

Vi ønsker å engasjere oss og delta på flere av de kommende arrangementene. Klikk her for en kalenderoversikt over kommende arrangementer og siste nytt.
Les mer

Personlig formues­rådgivning

Hos oss får du personlig formuesrådgivning - på ekte. En rådgiver som blir kjent med deg, din økonomiske situasjon og dine økonomiske mål. En person du kan henvende deg til når som helst, som sørger for at planen for formuen din og investeringene dine følges.
Les mer 

Bærum­svømmerne

Bærumsvømmerne ble stiftet 4. september 1969 og har vokst til å bli en av Norges største svømmeklubber. De har vært blant de tre beste svømmeklubbene i landet de siste ti årene. Klubben satser offensivt både på sportslig utvikling og organisatorisk vekst. I tillegg drifter de Hundsund Bad på vegne av Bærum kommune.
Les mer 
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish