Skip to main content Skip to main navigation
Söderberg & Partners WM

Mobilapp

Om vår mobilapplikasjon

Hold deg oppdatert på ditt klientforhold med Söderberg & Partners Wealth Management AS. Nå er informasjon om ditt klientforhold, dine investeringer, din pensjon og aktuelle artikler alltid tilgjengelig fra mobilen din.

I mobilappen S&P WM får du full oversikt over dine investeringer. Du får samlet rapportering, både for deg som privatperson og selskapet ditt - per portefølje, aktivaklasse og produkt. Du kan også se alle øvrige porteføljer du har eventuell innsynsrett i.

Hvordan kommer du igang?

Det er veldig raskt å komme i gang med appen vår. Følg de enkle trinnene nedenfor, og du vil snart ha tilgang til rapportering rett i lommen din.

Support

Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle appen. Dersom du opplever problemer eller har forslag til forbedringer, ta kontakt med oss  så vil vi assistere deg. Vi besvarer alle henvendelser så raskt som mulig, og vi forsøker å svare deg innen 24 timer. Du vil uansett motta en bekreftelse fra oss på at meldingen din er mottatt.

FAQ

Har du problemer med å logge inn?

Har du et klientforhold med Söderberg & Partners Wealth Management?

Hva prøver du å logge inn med?
 • BankID-app
  • Ingen respons
   • Du har sannsynligvis slått av varslinger på mobilen din. Åpne BankID-appen og trykk på meldingen som ligger på hjemskjermen.
  • Ny Telefon?
   • Last ned BankID-appen på din nye telefon. Aktiver med BankID eller BankID på mobil. Hvis du har tilgang til den gamle telefonen, kan du aktviere via BankID-appen på den gamle telefonen.
 • BankID på mobil
  • Fra og med 1. september vil ikke nye tilganger aktiveres til BankID på mobil. Det betyr at hvis du har byttet mobilabonnement, skiftet SIM-kort eller kjøpt ny mobil med eSIM etter 1. september, har du mistet tilgangen til BankID på mobil

Har du ikke et klientforhold med Söderberg & Partners Wealth Management?

 • Du trenger et klientforhold for å kunne logge inn. I mobilappen S&P WM får du full oversikt over dine investeringer. Du får samlet rapportering, både for deg som privatperson og selskapet ditt - per portefølje, aktivaklasse og produkt.  For å komme i kontakt med oss kan du fylle inn skjemaet her: Kontakt oss | Söderberg & Partners Norway (soderbergpartners.no)

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss