Webinar tirsdag 4. juni

Velkommen til webinaret "Investering i aksjer og verdipapirer - et alternativ til eiendom", med Söderberg & Partners Wealth Management.

På denne siden finner du opptaket fra webinaret. 

Investering i aksjer og verdipapirer - et alternativ til eiendom

Vil aksjer, kreditt eller bolig være den beste investeringen de neste årene?

Historisk sett har aksjemarkedet gitt høyest avkastning. Gjennom flere år med god boligprisvekst har allikevel også boligmarkedet vært lukrativt for norske investorer. Men etter at renten har steget og skattereglene knyttet til utleieboliger har blitt strammet inn har det blitt vanskeligere å få utleien til å gå rundt. Finnes det nå mer attraktive muligheter i aksje- og kredittmarkedet? 

I vårt kommende webinar utforsker Kristina og Christian både dagens situasjon i boligmarkedet og de spennende mulighetene som finnes for deg som investor i aksje- og kredittmarkedet. 

 

 

Kom i kontakt med en formuesrådgiver

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg eller din bedrift? Du er alltid velkommen til å ta kontakt – på den måten som passer deg.
Kontakt oss 

Pensjonsrådgivning

Pensjon er komplekst, og det kan være vanskelig å få oversikt over hva du kan forvente å få utbetalt, det du faktisk skal leve av den dagen din yrkesaktive karriere er over og du skal innta tilværelsen som pensjonist.
Les mer 

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Kvinne smiler til kamera

Kom i kontakt med en formues­rådgiver

Fyll ut skjemaet, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Du hører fra oss innen 1-2 virkedager.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish