Skip to main content Skip to main navigation

Wealth Management søker senior formuesrådgivere i hele Norge

Wealth Management søker senior formuesrådgivere i hele Norge

6 april · 2022

Söderberg & Partners Wealth Management søker nå senior formuesrådgivere, enten individuelt eller hele team, til bestående kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn og Ålesund. Vi søker også hele team som kan etablere nye kontorer for oss i regioner der vi ikke har kontorer i dag.

I tillegg til konkurransedyktig lønn, kan vi også tilby en partnerrmodell der formuesrådgiver tar direkte del i verdiskapningen man bidrar med.

Bilde: Administrerende direktør i Söderberg & Partners Wealth Management AS, Michael V. Sivertsen.

- Vi har de siste årene opplevd sterkt tilvekst av klienter, og vi har ansatt flere nye formuesrådgivere ved alle våre kontorer. Vi opplever et stort behov for rådgivning, både fra nye og bestående klienter. Mens andre legger ned rådgivningskontorer, så satser vi langsiktig ved å rekruttere formuesrådgivere til bestående kontorer og vi etablerer nye kontorer over hele landet, sier administrerende direktør i Söderberg & Partners Wealth Management, Michael V. Sivertsen.

Ønsker å bygge landets ledende rådgivningsmiljø

- Söderberg & Partners er svært solid, og vi ønsker å gjennomføre vår plan om å bygge det beste uavhengige rådgivningsmiljøet i landet. Vi søker deg som allerede har etablert en betydelig klientportefølje, og som selv ønsker å styre din langsiktige karriere og ønsker å knytte deg til et uavhengig rådgivningsmiljø. Med Söderberg & Partners i ryggen og partnermodellen som vi tilbyr våre senior formuesrådgivere, vil du ha fastlagte, solide og langsiktige rammevilkår. Da kan du tenke langsiktig for deg og dine klienter, uten at endringer utenfor din kontroll påvirker din situasjon og økonomi, fortsetter Michael.

Se stillingsannonsenTrykk her

Solid vekst gjennom 2021

Bilde: Tore Malme (t.v.) og Michael Sivertsen.

Söderberg & Partners Wealth Management kan se tilbake på 2021 som et år der alle rekorder ble slått. Selskapets kapital under rådgivning økte med 13 mrd. NOK, i tillegg nådde vi 1300 nye klienter. I Prosperas Private Banking-undersøkelse for 2021 ble selskapet kåret som landets beste på flere viktige kategorier. 

- 2021 var et spesielt år som var sterkt preget av den globale pandemien, men året ble likevel et rekordår for selskapet på de fleste områder. Nordmenn har tilpasset seg den nye verdenen og har valgt uavhengig rådgivning, med et langsiktig perspektiv i sin finansielle formue, avslutter Michael.

Les mer om våre resultater fra 2021 her

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss