Boligselger­forsikring

Ifølge avhendingsloven kan boligselger bli ansvarlig for skjulte feil eller mangler i hele fem år etter at boligen er overtatt av nye eiere. Med Boligselgerforsikring får selger hjelp fra jurister og advokater om de mottar en reklamasjon fra kjøper i denne perioden. Forsikringen gir juridisk bistand og kan dekke prisavslag, erstatninger og heving av kjøp.

Skadeoppgjør

Skadeoppgjør på Boligselgerforsikringen utføres via Claims Link.

Rutiner

Få hjelp med egen­­erklæringen

Det er viktig at selger tar seg god tid med utfylling av skjema. Hent frem og sett deg inn i tilgjengelig informasjon og dokumentasjon.
Vanlige spørsmål i forbindelse med utfylling 

Spør juristen

I Claims Link mener vi det er av stor verdi å kunne prate med en saksbehandler dersom du har spørsmål om saken din, eller om du har generelle spørsmål til noen av våre tjenester. Våre saksbehandlere har lang erfaring innenfor de ulike tjenestene vi jobber med, så ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi er tilgjengelig på telefon mellom kl. 0800-1600 om du ønsker å prate med oss.
Telefon 67 83 51 30

Boligkjøper­forsikring

Boligkjøperforsikringen gir tilgang på hjelp fra advokater, saksbehandlere og jurister som er spesialisert på eiendomskjøp. Dersom det blir en sak, er vi klare til å hjelpe – uten at kjøper trenger å bekymre seg for egne og evt. idømte saksomkostninger. Forsikringen gjelder i fem år etter overtagelse.

Skadeoppgjør

Skadeoppgjør på Boligkjøperforsikringen utføres via Crawford & Company AS.

Rutiner

Forsikring gjør bolig­handelen tryggere!

Med en god forsikring kan kjøper og selger senke skuldrene ved kjøp og salg av bolig.
Gå til hovedsiden for eiendom

Digital kurskatalog

Vårt fokus er å gi våre kunder en tryggere bolighandel. I kurskatalogen finner du blant annet kurs om takstforskriften, takstmannens ansvarsgrunnlag, dekningssalg og boligkjøperforsikring. Her logger du som har bruker fra før inn.
Gå til våre digitale kurs
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish