0

Ansatte i Norge

0

Kontorer i Norge

0

Kapital under rådgivning i Norge

Vårt fundament

Vårt fundament er uavhengighet. Uavhengighet og transparens mener vi er ufravikelige forutsetninger for at vi skal kunne gi våre klienter de beste anbefalingene. Vi skal alltid etterleve våre klientløfter.

Våre klientløfter danner grunnlaget for å gjøre vår visjon mulig, og å levere på det vi tror på. Sammen med våre verdier skal de bidra til å heve kvaliteten på tjenestene vi leverer til våre klienter.

Personlig 

Dine unike behov og forutsetninger er alltid utgangspunkt for våre anbefalinger. Enten du representerer en stor organisasjon eller du investerer dine private midler – hos oss får du en personlig formuesrådgiver som lytter til deg og dine behov.

Les mer om personlig formuesrådgivning

Analytisk 

Vi skal alltid ligge i forkant, og basere vår rådgivning på kunnskap og erfaring. Hos oss er kompetanse satt i system. Det setter oss i stand til å finne de riktige løsningene sammen med deg, som dekker dine behov på en fornuftig måte.

Les våre analyser

Åpen

For oss er åpenhet og tillit synonymer. Det betyr at vi er åpne med hvordan vi gjør jobben vår og hvordan vi tar oss betalt. Vi har en enkel og transparent forretningsmodell, vi deler vår kunnskap og involverer klientene i alle prosessene våre.

Les mer om hvordan vi tar oss betalt

Din uavhengige rådgiver

Vi bygger hele vår tilnærming på uavhengighet, og våre klienter skal alltid være vår eneste oppdragsgiver. Derfor har vi etablert en forretningsmodell der vi har eliminert de viktigste interessekonfliktene.
Les mer om uavhengig rådgivning

Kom i kontakt med en formuesrådgiver

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg eller din bedrift? Du er alltid velkommen til å ta kontakt – på den måten som passer deg.
Kontakt oss 

Jobbe hos oss?

Söderberg & Partners Wealth Management har de siste årene bygget opp en solid forretningsmodell som sikrer at vi kan yte formuesrådgivning av høy kvalitet til alle våre klienter. Selskapet har store ambisjoner for fremtiden, med sterke eiere og fokus på lønnsom vekst.
Karrieresider 

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish