Skade- og ansvars­forsikring

Har du tid og kunnskap til å etablere riktig skadeforsikringsløsning for virksomheten? Bruk oss for å få tilgang til ressurser og kompetanse innen risiko- og forsikringsrådgivning.

Forhandlingskraft

I Söderberg & Partners har vi med en offensiv og innovativ profil bygget Norges ledende frittstående rådgivningsmiljø! Det gir forhandlingskraft når vi skal finne de beste løsningene for deg og din virksomhet.

Skreddersøm

Vi skreddersyr og fremforhandler gode forsikrings- og pensjonsløsninger for bedriften og dine ansatte. Vår analyse, risikostyring og uavhengige rådgivning - gir deg bedre kontroll, økt forutsigbarhet og gunstige betingelser.

Tilgjengelighet

Våre rådgivere leverer innovative og skreddersydde forsikringsløsninger - der du er. Vi hjelper deg med å håndtere risiko og forsikringsbehov - slik at du kan fokusere på virksomheten og realisere dine visjoner.

Skal vi forhandle for deg også?

I fjor kjøpte vi forsikring og pensjon på vegne av kunder for 10 milliarder kroner. Det gir enorm forhandlingskraft. Vi megler frem gunstige vilkår for bedriften og de ansatte.

Vi fungerer som rådgiver for bedriften og ansatte ved spørsmål, og hjelper til med å tilpasse bedriftens løsninger. Er du usikker på hvilke personalforsikringer din bedrift bør ha? Vi finner riktig løsning for deg basert på din risiko og dine behov.

Hvorfor bruke forsikringsmegler?

Forsikring er et relativt abstrakt og komplekst fenomen som krever at du forstår produktet for å sikre riktig beskyttelse og kostnad. Med en forsikringsmegler får du en ekspert som kan generere mange fordeler for din bedrift, og ikke minst spare deg for mye tid.
Les mer

Vi forhandler for deg

Vi skreddersyr og fremforhandler gode forsikrings- og pensjonsløsninger for din bedrift og dine ansatte. Vår analyse, risikostyring og uavhengige rådgivning - gir bedre kontroll, økt forutsigbarhet og gunstige betingelser.

Vår leveranse er basert på en helhetlig tilnærming som tar sikte på å levere behovstilpassede løsninger, god kvalitet, riktige priser, god infrastruktur og nødvendig kommunikasjon til kunden og deres ansatte.

 

Vi skreddersyr og forhandler på dine vegne

Bli kontaktet av en rådgiver

Har du spørsmål rundt forsikringsløsninger for deg eller din virksomhet?
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish