Multinasjonale virksomheter

Vårt internasjonale team hjelper multinasjonale selskaper med å sikre sin virksomhet, eiendeler og sine ansatte hvor som helst i verden. Gjennom våre verdensomspennende partnerskap kan vi kombinere globale forsikringsløsninger med lokal tilstedeværelse og ekspertise. Vi hjelper våre kunder med å bygge sterke grenseoverskridende forsikringsprogrammer.

Broker network of the year

Som medlem av nettverket (WBN) er vi stolte av å ha blitt kåret til «broker network of the year» under AXCO Global Insurance Awards 2024.

Disse prisene anerkjenner prestasjoner, innovasjon og samarbeid blant de i forsikringsbransjen som håndterer komplekse globale risikoer. 

Å vinne en Axco Global Insurance Award er en uavhengig bekreftelse på operasjonell ekspertise med leveranse som overgår kundenes forventninger. 

Her kan du lese mer om kåringen og Axco

Våre internasjonale team

Vi har etablert egne internasjonale team i respektive land. Disse teamene samarbeider som kollegaer for å gi våre multinasjonale kunder unik verdi. Det er viktig å bygge tette relasjoner med lokale partnere for å gi de beste løsningene og dataflyten til og for våre kunder. Den opplevde verdien i kollektive prosesser danner fundamentet også for våre samarbeid med ekspertise utenfor Norden.

Viktig samarbeid på tvers av landene

Vår måte å samarbeide på tvers av landegrensene har fanget oppmerksomheten fra forsikringsverdenen forøvrig. Vår vesentlige internasjonale erfaring og markedsposisjon i Norden har gjort Söderberg & Partners til den foretrukne nordiske partner for de aller største uavhengige meglernettverkene i verden. Alle globale partnere blir grundig evaluert. Dette er for å sikre at alle involverte parter er juridisk og finansielt robuste, har sammenfallende verdier i sitt arbeid og høye lokale standarder.
Les mer

Bli kontaktet av en rådgiver

Har du spørsmål rundt forsikringsløsninger for deg eller din virksomhet?
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish