Norsk Bergindustri

Vil du ha de beste forsikringsavtalene, garantiene og den beste formueforvaltningen for din virksomhet og dine ansatte? Gjennom vårt samarbeid med Söderberg & Partners har du som medlem i Norsk Bergindustri tilgang til Nordens ledende forsikringsrådgiver og -megler.

Skreddersydde produkter og tjenester

Norsk Bergindustri er en høyteknologisk bransje som favner bredt, fra kostbare maskiner og utstyr, komplekse prosjekter og viktige arbeidsplasser med ulike behov og lovkrav. Gjennom analyse, risikovurdering og rådgivning får du bedre kontroll, økt forutsigbarhet og gunstige betingelser. Vi skreddersyr produkter og tjenester tilpasset nettopp ditt risikobilde og dine behov. Du får selvsagt også bistand ved skade – enten det gjelder tolking av vilkår, å fremme krav overfor forsikringsselskap eller råd rundt skadereduserende tiltak. Ta kontakt for en gjennomgang av dine avtaler i dag. Det kan lønne seg!
Be om tilbud
Vi er godt fornøyd med samarbeidsavtalen med Söderberg & Partners, og anbefaler alle våre medlemmer å ta kontakt for en gjennomgang av forsikringene sine.
Anita Helene Hall
Generalsekretær i Norsk Bergindustri

Din forsikringsrådgiver

Ann-Mari Bjerke
Ann-Mari Bjerke
Ansvarlig nysalg Salg & Forretningsutvikling
ann-mari.bjerke@soderbergpartners.com
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish