Forsikring som medlemsfordel

Gode forsikringsordninger er den viktigste økonomiske fordelen en organisasjon kan tilby sine medlemmer, enten det er privatpersoner eller bedrifter. Vi er Norges ledende innen utvikling, megling og drift av medlemsforsikringer. 
Les mer

Hvorfor bruke forsikrings­megler?

Med en forsikringsmegler får du en ekspert som gir mange fordeler for din organisasjon og dine medlemmer. Vi tar ansvaret for at dere har riktige og skreddersydde forsikringer til best mulig pris. En fantastisk fordel når du skal rekruttere og beholde medlemmer.
Les mer

Forsikring gjør bolighandelen tryggere

Visste du at boligselger kan holdes ansvarlig for skjulte feil og mangler i hele 5 år etter at boligen er solgt? Og at kjøper kan rette erstatningskrav i hele denne perioden? Med en god forsikring kan du senke skuldrene når du skal kjøpe eller selge bolig.
Les mer 

Depositumsgaranti

Depositumsgaranti er et enklere alternativ til den tradisjonelle depositumskontoen. Vi har levert garantien i det norske markedet siden 2010 og sikrer over 20 000 leieforhold.
Utleier eller leietaker?

Båtlivet skal nytes. Det forsikrer vi.

Söderberg & Partners er opptatt av deg og din båt, og jobber for at du til enhver tid skal ha de beste vilkårene til konkurransedyktig pris. Vi har lang erfaring og kjenner båtforsikringsmarkedet bedre enn de fleste. Snakk med oss om forsikring av båt - det kan lønne seg!
baat.soderbergpartners.no

Bli kontaktet av en rådgiver

Har du spørsmål rundt forsikringsløsninger for deg eller din virksomhet?
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish