Formuesrådgivning for privatpersoner

Hos oss får du personlig formuesrådgivning - på ekte. En rådgiver som blir kjent med deg, din økonomiske situasjon og dine økonomiske mål. En person du kan henvende deg til når som helst, som sørger for at planen for formuen din og investeringene dine følges. Bak hver rådgiver finnes et team av eksperter innen alt fra analyse og investeringer til skattemessige og juridiske problemstillinger. Alle tjenester faller inn under vår paraply, noe som gjør at vi kan skape en helhetlig løsning for deg med alle de økonomiske tjenestene du trenger.

Din uavhengige rådgiver

Vi bygger hele vår tilnærming på uavhengighet, og våre klienter skal alltid være vår eneste oppdragsgiver. Derfor har vi etablert en forretningsmodell der vi har eliminert de viktigste interessekonfliktene.
Les mer om uavhengig rådgivning 

Personlig

Dine unike behov og forutsetninger er alltid utgangspunktet for våre anbefalinger. Enten du representerer en stor organisasjon eller du investerer dine private midler - hos oss får du en personlig formuesrådgiver som lytter til deg og dine behov.

Analytisk

Vi skal ligge i forkant, og basere vår rådgivning på kunnskap og erfaring. Hos oss er kompetanse satt i system. Det setter oss i stand til å finne de riktige løsningene sammen med deg, som dekker dine behov på en fornuftig måte.

Åpen

For oss er åpenhet og tillit synonymer. Det betyr at vi er åpne med hvordan vi gjør jobben vår og hvordan vi tar oss betalt. Vi har en enkel og transparent forretningsmodell, vi deler kunnskap og involverer klientene i alle prosessene våre.

Rådgivningsprosessen

Illustrasjon rådgivningsprosessen

Med formue kommer kompleksitet. Derfor har Söderberg & Partners Wealth Management utviklet en systematisk rådgivningsprosess som er fleksibel nok til å dekke den enkeltes behov, målsettinger og situasjon.

Les mer om rådgivningsprosessen

Transparent prissetting

Som uavhengig rådgiver er klienten vår eneste oppdragsgiver og den som betaler for de tjenestene vi utfører – vi mottar ingen betalinger fra tredjeparter. Eventuelle rabatter og returprovisjoner som vi mottar går uavkortet tilbake til klientene våre.

Les mer om vår honorarmodell

Bærekraftig formuesrådgivning

Hvordan kapitalen din investeres påvirker ikke bare avkastningen din, men har også potensial til å påvirke miljøet, samfunnet og arbeidsvilkårene til mennesker. Avkastning og bærekraft går hånd i hånd. Forvaltere som er flinke til å unngå risiko og finne muligheter knyttet til bærekraft, kan også skape verdi for deg som klient.
Les mer om bærekraft i formuesrådgivningen 

Ønsker du å bli kontaktet av en rådgiver?

Fyll inn skjemaet hvis du ønsker å snakke med oss, så vil vi ta kontakt med deg så fort vi har anledning. Normalt innen 1-2 virkedager. Du kan også kontakte sentralbordet på telefon 22 44 77 00, våre åpningstider for sentralbord er mellom 09.00 - 17.00 mandag til torsdag, og 09.00 - 15.00 fredager.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at Söderberg & Partners Wealth Management sender deg nyheter, webinarinvitasjoner og annen relevant informasjon, og at de bruker din e-post adresse til å gjøre dette. Du kan når som helst melde deg av via linken som blir inkludert i alle utsendelser eller sende en e-post til personvern@soderbergpartnerswealth.no for retting eller sletting av informasjon.

Les mer om hvordan Söderberg & Partners Wealth Management håndterer dine personopplysninger.