Personlig formues­rådgivning

Söderberg & Partners Wealth Management er en av Nordens ledende formuesrådgivere. Vi bistår privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner med forvaltningen av deres finansielle verdier.

Måten du opplever verden og disponerer verdiene dine på, er en forlengelse av personligheten din. Vi er alle prisgitt den informasjonen vi til enhver tid har tilgang på. Kunnskapen som gir oss tryggheten vi søker, og bekrefter at vi gjør det rette.

Se for deg et møte med en rådgiver som dedikerer tid, kløkt og innsats i å forstå akkurat deg og din verden. Som strekker seg langt for å skjønne hva du verdsetter og tror på, hvilke mål du har satt deg, og hvordan du undersøker, resonnerer og agerer for å nå disse målene. Som åpent deler fra sin faglige kompetanse, og med analytisk tyngde og strategisk innsikt gjør deg sikrere og mer bevisst i dine valg.

Rådgiveren, det er oss. Jobben vår er å forstå hva som er viktig for deg å ivareta og hva du ønsker å utvikle for fremtiden. For oss er det essensielt å lære deg som klient å kjenne. Det er vår tilnærming for å gi deg fornuftige og velbegrunnede råd, som gjør deg i stand til å fatte kloke, langsiktige og ansvarlige finansielle beslutninger.

Vi forstår deg og dine verdier.

Michael V. Sivertsen

Personlig

Dine unike behov og forutsetninger er alltid utgangspunktet for våre anbefalinger. Enten du representerer en stor organisasjon eller du investerer dine private midler - hos oss får du en personlig formuesrådgiver som lytter til deg og dine behov.

Analytisk

Vi skal ligge i forkant, og basere vår rådgivning på kunnskap og erfaring. Hos oss er kompetanse satt i system. Det setter oss i stand til å finne de riktige løsningene sammen med deg, som dekker dine behov på en fornuftig måte.

Åpen

For oss er åpenhet og tillit synonymer. Det betyr at vi er åpne med hvordan vi gjør jobben vår og hvordan vi tar oss betalt. Vi har en enkel og transparent forretningsmodell, vi deler kunnskap og involverer klientene i alle prosessene våre.
Kvinne smiler til kamera

Hvordan vi hjelper deg

Hos oss får du personlig formuesrådgivning - på ekte. En rådgiver som blir kjent med deg, din økonomiske situasjon og dine økonomiske mål. En person du kan henvende deg til når som helst, som sørger for at planen for formuen din og investeringene dine følges.
Les mer 

Våre tjenester

Bak hver rådgiver finnes et team av eksperter innen alt fra analyse og investeringer til skattemessige og juridiske problemstillinger. Alle tjenester faller inn under vår paraply, noe som gjør at vi kan skape en helhetlig løsning for deg med alle de økonomiske tjenestene du trenger.
Les mer 

Møt oss der du bor og jobber

Lokal tilstedeværelse er viktig, og vi ønsker å være tilgjengelig der du bor og jobber.
Finn ditt nærmeste kontor

Kom i kontakt med en formuesrådgiver

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg eller din bedrift? Du er alltid velkommen til å ta kontakt – på den måten som passer deg.
Kontakt oss 

Jobbe hos oss?

Söderberg & Partners Wealth Management har de siste årene bygget opp en solid forretningsmodell som sikrer at vi kan yte formuesrådgivning av høy kvalitet til alle våre klienter. Selskapet har store ambisjoner for fremtiden, med sterke eiere og fokus på lønnsom vekst.
Karrieresider 

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish