Engasjerte medarbeidere

Mange av våre ansatte er involvert i sosiale prosjekter på ulike måter. For å oppmuntre til ytterligere engasjement tilbyr Söderberg & Partners sine ansatte én arbeidsdag i året for å jobbe med veldedighet.

Viktig engasjement

CSR-dagen

Bare fantasien kan stoppe hvor mye du kan hjelpe. Å gjøre en forskjell for andre mennesker ser vi som en viktig faktor for å utvikle seg både som bedrift og som medmenneske. Söderberg & Partners har samlet forslag til organisasjoner og prosjekter på de stedene vi jobber slik at hver enkelt ansatt enkelt kan finne det veldedige formålet som ligger deres hjerte nærmest.

Klimakompensasjon

Siden 2018 har Söderberg & Partners kompensert alle ansatte for klimaendringer. Vi er blant de første selskapene som kompenserer våre ansatte for klimaendringer både på jobb og fritid.

Klimakompensasjon handler om å ta ansvar for sin klimapåvirkning når det gjelder utslipp av klimagasser. Basert på FN-statistikk som viser gjennomsnittlig påvirkning av en gjennomsnittlig person, har vi beregnet de totale utslippene til Söderberg & Partners ansatte og doblet klimakompensasjonen per ansatt. Vår klimakompensasjon dekker alle ansatte, både på jobb og fritid.

Arbeidet innebærer at vi årlig kjøper klimaeffektive prosjekter og kansellerer utslippsrettighetene fra markedet. Pengene vi kjøper utslippsrettigheter til finansierer blant annet strømproduksjon fra biogass i Thailand.

Håpet er at klimasertifiseringen vår også inspirerer våre ansatte til å ta egne initiativ for å redusere sin samlede klimapåvirkning. Ikke minst håper vi at flere aktører i bransjen lar seg inspirere til å følge oss.

Norge
Norsk
Norge
Norsk