Skip to main content Skip to main navigation

Din personlige forsikringsrådgiver

Vil du ha de beste forsikringsavtalene, garantiene og den beste formueforvaltningen for din virksomhet og dine ansatte? Gjennom vårt samarbeid med Söderberg & Partners har du som medlem i EBA tilgang til Nordens ledende forsikringsrådgiver og -megler.

EBA er en høyteknologisk bransje som favner bredt, fra kostbare maskiner og utstyr, komplekse prosjekter og viktige arbeidsplasser med ulike behov og lovkrav. Gjennom analyse, risikovurdering og rådgivning får du bedre kontroll, økt forutsigbarhet og gunstige betingelser. Vi skreddersyr produkter og tjenester tilpasset nettopp ditt risikobilde og dine behov. 

Du får selvsagt også bistand ved skade – enten det gjelder tolking av vilkår, å fremme krav overfor forsikringsselskap eller råd rundt skadereduserende tiltak.

Ta kontakt for en gjennomgang av dine avtaler i dag. Det kan lønne seg!

Sjekk ut alle våre produkter og tjenester her

icon-meeting.jpg

Skade- og ansvarsforsikring

Vi hjelper deg med riktig skadeforsikringsløsning for din virksomhet. Vi tar ansvaret for drift, administrasjon og vedlikehold av forsikringene dine - slik at du kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

icon-analys.jpg

Personforsikring

Vi hjelper deg å tilpasse bedriftens forsikringsløsninger, ved å megle frem gunstige personforsikringer for bedriften og dine ansatte. Vi fungerer som en rådgiver for både bedriften og de ansatte.

icon-transparens2.jpg

Garantiforsikring

Et smart alternativ til tradisjonelle bankgarantier. Til forskjell fra bankgarantier knytter garantiforsikring ikke opp eiendeler som sikkerhet i balansen. Dette gjør garantiforsikringer til et nyttig og fleksibelt verktøy for mange.

Spørsmål?

Lurer du på noe rundt dine næringsforsikringer? Eller er du bare på jakt etter et nytt forsikringstilbud? Ta kontakt!

Aktuelt

Styreansvars-
forsikring

Bevisstgjøring rundt det personlige ansvaret til det enkelte styremedlem, endringene i rammebetingelser og lovverk, gjør styreansvarsforsikring stadig mer aktuelt.

Helseforsikring positivt for sykefraværet

Behandlingsforsikring eller helseforsikring virker positivt på sykefraværet og er en vinn-vinn løsning både for arbeidsgiver og arbeidstaker.

Transportforsikring gir trygghet

Mange vareeiere tror ikke de trenger transportforsikring. For de fleste er det feil. I mange tilfeller kan speditør og transportør være uten ansvar for skade eller tap på dine varer.

 

 


Vi er her for deg
- og hjelper deg gjerne

Se vår hjemmeside
Kontakt oss