Skip to main content Skip to main navigation

Takk for tilliten

Takk for tilliten!

17 desember · 2020

Kjære klient, 

Jeg ønsker å takke deg for tilliten du viser oss ved å velge oss din betrodde rådgiver. I likhet med fjoråret, så har 2021 dessverre vært preget av koronapandemien. Selv om situasjonen bedret seg gjennom året, så har dessverre nye mutasjoner og et økende smittetrykk ført til at vi for andre år på rad går en spesiell julefeiring i møte. Med god vaksinedekning blant befolkningen og forhåpninger om en rask utrulling av boosterdoser til de mest sårbare gruppene i samfunnet vårt, får vi likevel håpe at vi nå er i ferd med å se starten på slutten av denne krevende tiden. 

I år var vi for første gang med i Prosperas Private Banking-undersøkelse i Norge, hvor vi gikk rett inn på andreplass i kåringen. Det er spesielt gledelig at dere klienter rangerer oss som best i bransjen på de kategoriene vi har fokusert mest på, nemlig personlig kontakt, integritet og etiske standard, investeringskompetanse og track recorden til våre anbefalte investeringsløsninger. Vårt fokus vil alltid være å levere personlig rådgivning av høyeste kvalitet, og resultatene fra undersøkelsen er direkte knyttet til jobben våre flinke og kompetente medarbeidere legger ned hver eneste dag. Det er vi veldig stolte av! 

Det har også vært et godt år for våre anbefalte investeringsløsninger mht. den enkelte klients risikoprofil. Som vanlig vil vår investeringsavdeling skrive en detaljert oppsummering av investeringsåret 2021, som vil bli publisert og tilgjengelig for deg i løpet av januar.

Vi jobber samtidig alltid med å videreutvikle oss, slik at du skal fortsette å sette pris på tjenestene våre også i fremtiden. Gjennom året har vi valgt å ta flere tidligere utkontrakterte oppgaver inn i vår egen drift, for å legge et best mulig fundament for jobben som skal gjøres med utviklingen av både nye og eksisterende tjenester. I løpet av første halvdel av 2022 vil vi lansere en mobilapplikasjon, som vil gjøre blant annet rapportering lettere tilgjengelig for deg. I tillegg til at vi jobber med mange spennende prosjekter og løsninger som vi vil lansere gjennom det neste året. 

Julen blir annerledes også i år, med begrensninger og færre sammenkomster med venner og familie enn det vi skulle ønske. Det er likevel mange som har det litt ekstra vanskelig i julen, og som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Vi ønsker å være vårt samfunnsansvar bevisst, og har derfor gjort det til en tradisjon å støtte noen organisasjoner som våre klienter har vært med å velge, ved å gi en julegave i form av et økonomisk bidrag. Selv om det ikke løser alt, så håper vi det kan bidra til at noen går en litt bedre juletid i møte enn de ellers ville gjort. 

Nok en gang – tusen takk for tilliten. Vi vil som alltid gjøre det vi kan for å fortsette å gjøre oss fortjent til den. Vi håper vi oppfyller dine forventninger til oss, og at du ikke nøler med å gi oss tilbakemelding dersom du savner noe fra oss. 

Med ønsker om en riktig god jul, og et godt nytt år til deg og dine. 

De beste hilsener,

Michael V. Sivertsen

administrerende direktør

Epost: michael@soderbergpartnerswealth.no

Mobil: 93 04 04 06

 

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss