Skip to main content Skip to main navigation

Styrket teamet med nye formuesrådgivere i Oslo

Styrket teamet med nye formuesrådgivere i Oslo

21 august · 2020

1. august startet det fire nye partnere på våre kontorer i Oslo. Det ene teamet består av Asbjørn Aas og Knut A. Andersen, som begge kommer fra Danske Bank Private Banking. Det andre teamet består av Per Semb Døvle og Ørjan Hellstrand, begge med bakgrunn fra Pareto Wealth Management. De danner et nytt team sammen med Kenneth Holt, som ble ansatt i selskapet i 2019.

Foto øverst: (fra venstre) Ørjan Hellstrand, Per Semb Døvle, Michael V. Sivertsen og Kenneth Holt.

Ansettelsene er en del av selskapets langsiktige vekststrategi i Norge om å utvikle landets beste uavhengige rådgivningsmiljø gjennom å rekruttere team av erfarne formuesrådgivere. Administrerende direktør i Söderberg & Partners Wealth Management, Michael V. Sivertsen, er svært fornøyd med de nye tilskuddene til Oslo-kontoret.

– Vi ønsker alle fire hjertelig velkommen om bord! Söderberg & Partners Wealth Management satser på å utvikle landets beste rådgivningsmiljø hvor vi skal rekruttere de aller beste rådgiverne. Dette er et slikt tilfelle. Alle fire har lang erfaring fra bransjen og har mange fornøyde kunder. Som uavhengige rådgivere vil de fortsette å betjene nye og bestående klienter, sier Sivertsen.

Skal bygge den ledende rådgiveren i Norge

Etter flere fine år i Danske Bank, ser både Asbjørn og Knut frem til å fortsette karrieren hos Söderberg & Partners Wealth Management.

Fra venstre: Asbjørn Aas og Knut A. Andersen

– Vi gleder oss til å jobbe med uavhengig rådgivning. Vi ser på selskapet som en sterk utfordrer i det norske markedet og sammen med våre nye kollegaer ønsker vi å være med på å utvikle selskapet videre som den ledende uavhengige rådgiveren i Norge, sier Asbjørn og Knut.

Uavhengig rådgivningsmodell

– Selskapet har den mest uavhengige rådgivningsmodellen i bransjen. Vi ønsker å være med å bygge det ledende rådgivningsmiljøet i Norge, sier Ørjan, Per og Kenneth.

Fra venstre: Ørjan Hellstrand, Per Semb Døvle og Kenneth Holt.

– Vi gleder oss til å ta et nytt steg i karrieren hos Söderberg & Partners Wealth Management. Vi ser på selskapet som en sterk utfordrer i det norske rådgivningsmarkedet og vi ser frem til å bygge selskapet videre sammen med våre nye kollegaer, avslutter Ørjan, Per og Kenneth.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss