Skip to main content Skip to main navigation

Söderberg & Partners Wealth Management oppnår ny milepæl i Bergen

Söderberg & Partners Wealth Management oppnår ny milepæl i Bergen

7 april · 2022

Söderberg & Partners Wealth Management har hatt en solid utvikling og mange milepæler er nådd. Vi har tidligere oppsummert rekordåret 2021. Kort tid inn i 2022 har også Bergenskontoret nådd et av sine store delmål nå i april; en kapital under rådgivning  på 5 mrd NOK.   

Kontoret har de siste årene hatt en formidabel vekst ikke bare i antall klienter, men også i størrelsen på nye mandater.  

Edvard og michael situasjon 2 002.png

Bilde: Edvard Brøther, daglig leder i Bergen (til venstre), her sammen med Michael V. Sivertsen, administrerende direktør

Hva er bakgrunnen for denne veksten i Bergen tror du selv?  

- Fornøyde klienter driver selskapet vårt fremover. Vi liker å omtale våre fornøyde klienter som våre ambassadører. Det er de som fremsnakker oss, forteller nettverket sitt om verdien av uavhengig rådgivning, åpner dører for oss. Vi kan ikke be om mer i denne bransjen enn at de som benytter tjenestene våre, også velger å anbefale oss videre. Vi er ydmyke den tilliten vi har fått, og uendelig takknemlig for hver anbefaling vi får, sier Michael V. Sivertsen, administrerende direktør i selskapet.  

I 2021 kom 50 % av nye klienter via anbefalinger fra eksisterende klienter. Så høyt har tallet før aldri vært.   

Vi har mange ambassadører på alle våre kontorer i Norge. Hva tror du er bakgrunnen for at de er gode ambassadører for oss, og hva sier de om den jobben vi gjør?  

- Først og fremst trekker de frem en høy grad av tillit. Det kommer gjerne av personlig kjemi, god formidlingsevne og kultur.  Alle kan si at de alltid jobber 100 % for klientens interesser, men å gjøre det i praksis er noe annet.    

Ved å satse på akkurat kvalitet, faglig kompetanse og pedagogisk formidlingsevne har vi skapt noe som skiller seg fra andre i bransjen. Det er den vanligste tilbakemeldingen jeg får, sier Michael V. Sivertsen, administrerende direktør i selskapet.  

Klientene dine får blomster dersom de velger å avslutte sitt klientforhold, hva er bakgrunnen for det?  

- Tillit er ferskvare, det må vi aldri glemme. Jeg synes vi som kontor og som selskap aldri må slutte å minne oss på hvor takknemlige vi skal være for at klienter velger oss som sin rådgiver.  

Det kan være mange grunner til at en klient skal bruke sin kapital, eller plassere den andre steder.  Det som uansett er likt, er at vi alltid skal jobbe for klientens interesser. Vi sitter på samme side av bordet og yter uavhengig rådgivning. Det er alltid vi som skal takke for den tiden vi har hatt sammen, og gjerne med blomster, sier Edvard Brøther, daglig leder i Bergen

SPWM ansatte 37 nye flinke medarbeidere i 2021, og vi fortsetter å ansette i 2022. I Bergen flytter vi nå inn i nye lokaler. Er det plass til alle?   

- Det er veldig morsomt å være en del av et fremoverlent selskap i vekst.  

Jeg vil understreke at det er fornøyde klienter som bygger dette kontoret. Det er takket være dem at vi nå ansetter flere rådgivere. Vi legger listen høyt og prøver å finne de flinkeste folkene til de ledige setene.  Sammenhengen mellom de flinkeste hodene og de mest fornøyde klientene er høy.   

Ja, vi har plass til alle. Jeg gleder meg veldig til å få vise frem det ferdige resultatet på åpningsfesten i slutten av april, sier Edvard Brøther.

En milepæl er nådd. Hva er neste mål?   

- For oss er dette resultatene av arbeid over lang tid  sammen med våre klienter. Dette er noe som motiverer oss til å jobbe videre mot enda større mål. Vi tror vi hele tiden må bli bedre for å kunne fortsette å være den fortrukne rådgiveren for våre klienter, og vi arbeider derfor hardt for å utvikle oss videre. Lykkes vi med det så kan vi oppnå nye milepæler i fremtiden, sier Michael V. Sivertsen.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss