Skip to main content Skip to main navigation

Åpner nytt kontor i Kristiansand

Söderberg & Partners Wealth Management

Åpner nytt kontor i Kristiansand

1 mars · 2022

Söderberg & Partners Wealth Management har åpnet kontor i Kristiansand og det er Are Osland som leder det nye kontoret. Nå vil også formuende sørlendinger tilbys uavhengig formuesrådgivning fra selskapets erfarne rådgivere, og vi inviterer potensielle klienter til møte i selskapets lokaler på Fiskebrygga.

Vi synes Sørlandet er en svært interessant region med et sterkt næringsliv og stor verdiskapning, og vi tror vår uavhengige formuesrådgivning passer perfekt til formuende sørlendinger som ønsker et alternativ til bankene. Alle våre klienter får tett personlig rådgivning og drar nytte av vår sterke investeringskompetanse. Våre anbefalte langsiktige porteføljer av likvide verdipapirfond har gitt god avkastning for våre klienter, og de står seg svært godt ved uroligheter også, sier daglig leder Michael V. Sivertsen.

Are og Tore.png

 

Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management er Nordens ledende frittstående aktør innenfor formuesrådgivning, og har over 350 milliarder under rådgivning for privatpersoner, bedrifter og stiftelser i Norden. Selskapet bygger nå Norges ledende miljø innen uavhengig formuesrådgivning gjennom fokus på rekruttering, kompetanseutvikling og hardt arbeid, og har i dag 170 ansatte i Norge fordelt på selskapets kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Oslo.

Videre rekruttering

Söderberg & Partners Wealth Management vil fortsette rekrutteringen av erfarne formuesrådgiver til det nye kontoret.

Vi tar sikte på å bygge det beste rådgivningsmiljøet i regionen, og vil derfor fortsette å rekruttere erfarne formuesrådgivere. I tillegg ønsker vi å skape en karrierevei for yngre talenter, sier Are Osland.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss