Skip to main content Skip to main navigation

Åpner kontor i Kongsberg

Söderberg & Partners Wealth Management

I høst åpner vi kontor i Kongsberg

24 juni · 2022

Söderberg & Partners Wealth Management er Nordens største frittstående rådgiver som tilbyr langsiktig formuesrådgivning. Nå åpner vi kontor i Kongsberg sentrum og vil fremover tilby uavhengig formuesrådgivning til formuende privatpersoner, bedrifter og stiftelser fra selskapets rådgivere lokalt i Kongsberg. Vi inviterer interesserte til å ta turen innom oss i Kongsberg for en presentasjon av våre tjenester.

«Vi har allerede mange klienter på Kongsberg og vi ønsker fremover å være mer lokalt til stede for dem. I tillegg synes vi Kongsberg er et svært interessant område med mye verdiskapning innen alt fra teknologi til eiendom. Vi ønsker å bidra til ytterligere vekst i regionen. Vi tror at vår uavhengige formuesrådgivning passer svært godt for alle som har finansiell formue eller eier selskaper på Kongsberg og omegn, og er et attraktiv alternativ til bankene», sier Marit Mørdre, daglig leder avd. Buskerud.

Marit Mørdre, daglig leder avd. Buskerud


Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners Wealth Management er Nordens ledende frittstående formuesrådgiver og har over 350 milliarder under rådgivning for privatpersoner, bedrifter og stiftelser i Norden. Selskapet bygger nå Norges ledende miljø innen uavhengig formuesrådgivning gjennom fokus på rekruttering, kompetanseutvikling og hardt arbeid, og har i dag 180 ansatte i Norge fordelt på selskapets kontorer i Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg, Kongsberg, Drammen og Oslo.

«Nye klienter velger Söderberg & Partners Wealth Management på grunn av at de ønsker reell uavhengig rådgivning og en personlig formuesrådgiver der de bor og jobber. Vår rådgivningsmodell overgår rådgivningen som bankene tilbyr. Vi gleder oss til å presentere vårt tilbud til formuende på Kongsberg og omegn», sier adm. dir. i Söderberg & Partners Wealth Management, Michael Sivertsen.

Videre rekruttering underveis

Söderberg & Partners Wealth Management vil fortsette rekrutteringen av rådgivere til det nye kontoret.

«Vi tar sikte på å bygge det beste rådgivningsmiljøet i regionen, og vil derfor fortsette å rekruttere erfarne formuesrådgivere. I tillegg til erfarne rådgivere ønsker vi å skape en karrierevei for yngre talenter som ønsker en karriere i formuesrådgivning i regionen», sier Mørdre.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss